Hieronder zie je een overzicht van alle (kook)boeken die ik tot nu toe heb vertaald.
- De Syrische keuken van Imad - Imad Alarnab (Good Cook, 2024)
- Flavour - Sabrina Ghayour (Good Cook, 2024)
- Grieks! - Georgina Hayden (Good Cook, 2024)
- Ramen Forever – Tim Anderson (Good Cook, 2024)
- The Curry Guy één pan – Dan Toombs (Good Cook, 2023)
- Tasty Taco's – Victoria Elizondo (Good Cook, 2023)
- 365 tips voor een groenere wereld – Georgina Wilson-Powell (Good Cook, 2023)
- Hoe maak je thuis de beste koffie – James Hoffmann (Fontaine Uitgevers, 2023)
- Chinese Takeaway Compleet – Kwoklyn Wan (Good Cook, 2023)
- Vegan Pasta – Brianna Claxton (Good Cook, 2023)
- Carpati – Irina Georgescu (Good Cook, 2022)
- Parsi – Farokh Talati (Good Cook, 2022)
- Het kleine boek voor aperitieven – Kate Hawkings (Good Cook, 2022)
- Chinese-ish – Rosheen Kaul, Joanna Hu (Good Cook, 2022)
- Puur vegan – Anne-Katrin Weber (Rebo Productions, 2022)
- The Curry Guy BBQ Dan Toombs (Good Cook, 2022)
- Persiana elke dag – Sabrina Ghayour (Good Cook, 2022)
- Nistisima – Georgina Hayden (Good Cook, 2022)
- Sambal Shiok: het Maleisische kookboek – Mandy Yin (Good Cook, 2022)
- Izakaya – Tim Anderson (Good Cook 2022)
- Vietnamees – Uyen Luu (Good Cook, 2021)
- The Curry Guy Thai – Dan Toombs (Good Cook, 2021)
- Chinese Takeaway met 5 ingrediënten – Kwoklyn Wan (Good Cook, 2021)
- The Curry Guy Compleet – Dan Toombs (Good Cook, 2020)
- Boordevol groenten – Tracy & Dana Pollan (Kosmos, 2020)
- Plants Only Kitchen – Gaz Oakley (Good Cook, 2020)
- Chinese Takeaway Veggie – Kwoklyn Wan (Good Cook, 2020)
- The Curry Guy Veggie – Dan Toombs (Good Cook, 2020)
- Provence – Alex Jackson (Good Cook, 2019)
- Chinese Takeaway – Kwoklyn Wan (Good Cook, 2019)
- Bazaar – Sabrina Ghayour (Good Cook, 2019)
- The Curry Guy Easy – Dan Toombs (Good Cook, 2019)
- Time – Gill Meller (Good Cook, 2018)
- Boter, botten, zout – Nicole Pisani (Good Cook, 2018)
- Vegan 100 – Gaz Oakley (Good Cook, 2018)
- Toscane – Giancarlo & Katie Caldesi (Good Cook, 2018)
- The Curry Guy – Dan Toombs (Good Cook, 2018)
- Feasts – Sabrina Ghayour (Good Cook, 2018)
- Sicilië – Giancarlo & Katie Caldesi (Good Cook, 2017)
- Verrukkelijk Rome – Eleonora Galasso (Good Cook, 2017)
- Sirocco – Sabrina Ghayour (Good Cook, 2016)
- Recepten uit de Cariben – Shivi Ramoutar (Good Cook, 2016)
- Rosa's Thai Cafe – Saiphin Moore (Good Cook, 2015)
- Kaneel & Kardemom – Anne Shooter (Good Cook, 2015)
- Vegarabia – Greg Malouf (Good Cook, 2015)
- Anatolië – Somer Sivrioğlu & David Dale (Good Cook, 2015)
- Puur Natuurlijk Koken – Tom Hunt (Good Cook, 2015)
- Vegan – Sue Quinn (Good Cook, 2014)
- Persiana – Sabrina Ghayour (Good Cook, 2014)
- Uit Marokko – Rob & Sophia Palmer (Good Cook, 2014)
- Het Farmhouse Cookbook – Sarah Mayor (Good Cook, 2014)
- Deelvertaling van Capitool Familiegids Italië – Gillian Arthur, Ros Belford, Lucy Ratcliffe, Kate Singleton, Helena Smith, Celia Woolfrey (Unieboek/Het Spectrum, 2013)
- Mr. Wilkinson's favoriete groenten – Matt Wilkinson (Terra, 2012)
- Het megagrote uitklapboek van de natuurlijke geschiedenis – Christopher Lloyd (Tirion Uitgevers, 2012)
- Beezer & Boomer – Doug Koktavy (De Fontein|Tirion Uitgevers, 2011)
- Compact Gids Strand en Kust (De Fontein|Tirion Uitgevers, 2011)
- Ik kan alles – John Woodward (De Fontein|Tirion Uitgevers, 2010)
- Compact Gids Vlinders (De Fontein|Tirion Uitgevers, 2010)
- Supereating – Ian Marber (The House of Books, 2009)
- Het spannende avonturenboek voor jongens: 100 ontdekkingen, experimenten, bouwprojecten en meer – Sam Martin (Fontaine & Noë, 2009)
- Smoothies – Louise Pickford (The House of Books, 2009)
- Botox voor je brein – Tim Drake & Chris Middleton (Het Spectrum, 2009)
- Overwin je Depressie – Dr. Sabina Dosani (Het Spectrum, 2006)
- Waanzinnig Sexy – Helena Frith Powell (Het Spectrum, 2006)
- Een beetje stout – Tracey Cox (Het Spectrum, 2005)