Portfolio

Hieronder zie je een overzicht van alle kookboeken die ik tot nu toe heb vertaald. Klik op de link om een voorproefje te krijgen van mijn werk.

  • Boordevol groenten – Tracy & Dana Pollan (Kosmos, 2020)
  • Plants Only Kitchen – Gaz Oakley (Good Cook, 2020)
  • Chinese Takeaway Veggie – Kwoklyn Wan (Good Cook, 2020)
  • The Curry Guy Veggie – Dan Toombs (Good Cook, 2020)
  • Provence – Alex Jackson (Good Cook, 2019)
  • Chinese Takeaway – Kwoklyn Wan (Good Cook, 2019)
  • Bazaar – Sabrina Ghayour (Good Cook, 2019)
  • The Curry Guy Easy – Dan Toombs (Good Cook, 2019)
  • Time – Gill Meller (Good Cook, 2018)
  • Boter, botten, zout – Nicole Pisani (Good Cook, 2018)
  • Vegan 100 – Gaz Oakley (Good Cook, 2018)
  • Toscane – Giancarlo & Katie Caldesi (Good Cook, 2018)
  • The Curry Guy – Dan Toombs (Good Cook, 2018)
  • Feasts – Sabrina Ghayour (Good Cook, 2018)
  • Sicilië – Giancarlo & Katie Caldesi (Good Cook, 2017)
  • Verrukkelijk Rome – Eleonora Galasso (Good Cook, 2017)
  • Sirocco – Sabrina Ghayour (Good Cook, 2016)
  • Recepten uit de Cariben – Shivi Ramoutar (Good Cook, 2016)
  • Rosa's Thai Cafe – Saiphin Moore (Good Cook, 2015)
  • Kaneel & Kardemom – Anne Shooter (Good Cook, 2015)
  • Vegarabia – Greg Malouf (Good Cook, 2015)
  • Anatolië – Somer Sivrio─člu & David Dale (Good Cook, 2015)
  • Puur Natuurlijk Koken – Tom Hunt (Good Cook, 2015)
  • Vegan – Sue Quinn (Good Cook, 2014)
  • Persiana – Sabrina Ghayour (Good Cook, 2014)
  • Uit Marokko – Rob & Sophia Palmer (Good Cook, 2014)
  • Het Farmhouse Cookbook – Sarah Mayor (Good Cook, 2014)
  • Mr. Wilkinson's favoriete groenten – Matt Wilkinson (Terra, 2012)
  • Supereating – Ian Marber (The House of Books, 2009)
  • Smoothies – Louise Pickford (The House of Books, 2009)